IMG_4759img_6445Rootfolk1IMG_5333

School of Creative Essence

Rootfolk ontwikkelt en organiseert cursussen, retraites en lezingen over het creatieve proces.

Cursus ‘Je creatieve identiteit’

Wie ben jij als creatief persoon? Wat wil je vertellen en hoe druk je dat uit?

Wil je verbinden met je creatieve essentie en dat overbrengen naar projecten met een duidelijk eigen ‘signatuur’?

Wil je iets maken, maar je weet niet wat en hoe te beginnen?

In deze 2-daagse cursus onderzoek je intensief wat je inspireert en motiveert. Stap voor stap breng je helderheid in je eigen creatieve verhaal, ideeën en ontwerpen en maak je hiermee een praktische start. Tijdens dit creatieve proces spelen de natuur, waarnemingsoefeningen en reflectie een belangrijke rol.

Het doel is je eigen creatieve proces te leren kennen. Welke onderwerpen passen bij jou, welke stijl, en welke stappen moet jij nemen om te komen waar jij wil zijn?

Locatie

De cursus vindt plaats in en om het Bos-Atelier van Buitenplaats de Hoorneboeg, een schitterend landgoed met een eigen bos, oude kronkelende paden en een magische heuvel. Thee, koffie en lunch wordt verzorgd door ‘Bij de Tuinman’, een vegetarisch farm-to-table restaurant met eigen moestuin. Op het landgoed kun je heerlijk dwalen door het bos en over de hei. Hier is ruimte om tot rust te komen en je te verbinden de natuur en je creatieve essentie.

Neem hier contact op voor deelname, programma, data en kosten.

Over Margot

Mijn missie is het verbinden van mensen en creatie. Als kunstenaar, ontwerper en creative coach. Rootfolk is mijn homebase.

Rootfolk creëert, inspireert en verbindt, met de schoonheid en wijsheid van de natuur als uitgangspunt. Zij doet dit door het creëren en delen van visuele verhalen uit de natuur in keramiek en het begeleiden van mensen bij het onderzoeken van hun creatieve natuur.

Lees meer over mijn achtergrond bij about

 

Verder bij de School of Creative Essence

Creative Branding

Wil je creatieve projecten op de markt brengen? Dan kun je de (vervolg)cursus Creative Branding volgen. Hoe vertaal je je creatieve identiteit naar een merk? In deze cursus stel je een brandbook samen waarin je je identiteit uitdrukt in kernwaarden en de visualisatie daarvan. Dit brandbook is te gebruiken als basis bij het inzetten van communicatie tools.

Hogescholen en bedrijven

De cursussen en retraites kunnen op maat worden gemaakt voor studenten en innovatie/change programma’s bij bedrijven en andere organisaties.

Lezingen

‘Hoe het creatieve proces van een kunstenaar kan inspireren om vanuit een ander perspectief waar te nemen om tot vernieuwing te komen’.
Neem hier contact op voor meer informatie.